A Menekülő Szobák Világa - valódi menekülő játékok Győrben

A menekülő szobák Győrben - egy tökéletes lehetőség a közös időtöltéshez a családjával és barátaival! Eljött az ideje, hogy kijusson a szobából! A menekülő szobák - egy új népszerű szórakozás Győrben. Itt megtalálhatja az információt a legjobb menekülő szobákról, amelyeket különböző cégek támogatnak.Legfrissebb vélemények a menekülő szobákról • Menekülő játék: 9-es átjáró
  Szuper program, jó kis agymozgatás izgalmas, tényleg ötletesen megcsinálták! ajánljuk mindenkinek!

  Redele-Simon Melinda


 • Menekülő játék: 9-es átjáró
  Fantasztikus, felpörgetett... Visszatérünk!! Ajanlom, ha haveri bulit akarsz, vagy kiprobalni magatoka

  Krisztián Pónya


 • Menekülő játék: Győr - Fűrész
  Több barátom is jelezte, hogy nem kerültek fel az oldalra a képek. Mi is ezt sérelmeztük, aminek hangot is adtam egy üzenetben. Természetesen azóta sem történt változás ezzel kapcsolatban. Ha hanyagok vagytok, akkor legalább engednétek, hogy a játékosok fényképezhessenek!

  Enikő Murvai


 • Menekülő játék: Győr - Fűrész
  After solving only about 10% of the puzzles, we could quite the first room because the locker was broken (at the beginning I thought it was part of the game) and 1 minute later we could escape also the second room because they forgot the locker of the key of the final door open. Once out, we understood that something went wrong in the game. I understand that things like this can happen, no problem, but I would have expected to receive some sort of compensation (like a bonus for playing another time) or at least an apology. We did not receive any of them which really bothered me.

  Peppe Habib