Escape game Escape House[Zárva]

Cég: Escape House

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1067 Budapest, Csengery utca 66. ()

+36 70 216 55 85

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Az Escape House egy 100 négyzetméteren berendezett kijutós játék Budapest belvárosában. A játék lényege, hogy a 2-6 fős csoportok a rendelkezésre álló egy óra alatt szobáról-szobára haladva megtalálják a kijutás módját. A siker kulcsa az apróbb részletek megtalálásában, a különböző fejtörők és feladványok sikeres megoldásában és nem utolsósorban a csapatmunkában rejlik. Vajon sikerül megbirkóznotok a rejtélyes pincelakás akadályaival?

A játékban való részvételhez időpont foglalására van szükség, amit Foglalás aloldalunkon tehettek meg; itt láthatjátok a még szabad időpontokat. Kérünk, hogy a számotokra lefoglalt turnusra pontosan érkezzetek, mert a játék időlimitje miatt csúszások adódhatnak az esetleges késések miatt!

Az Escape House feladványai nyelvtől függetlenek, így külföldi, magyarul nem tudó játékosokat is szívesen látunk. A játék során mikrofon segítségével fogtok majd kommunikálni a játékvezetővel, aki szükség esetén segítséget ad a továbbhaladásban. Amennyiben angol játékvezetésre van szükségetek, kérjük, előre jelezzétek a foglalásnál!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.