Menekülő játék Pszichopata gyilkos csapdája

Cég: Időcsapda

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő ()

06-20-311-9471

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест CSI Budapest – A hentes

CSI Budapest – A hentes

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Egy pszichopata gyilkos csapdájába találod magad társaiddal hirtelen. Nem tudod hogy kerültetek oda, s egyelőre azt sem, hogy miként tudtok kijutni. Napfény sehol nem szűrődik be, rémisztő ez a hely. De valahogy ki kell jutni! Ekkor megszólal egy hang, s tudatosul bennetek, hogy mindössze 1 órátok van arra, hogy szabaduljatok ebből a rémálomból.

Ha a Gyilkos Csapdáját választod, az igazi élmény lehet sajátos hangulata miatt. Ha szereted a borzongást, vagy csak egy jó kalandra vágysz a barátaiddal, mindenképp érdemes kipróbálni. Ilyen pincében, kínzókamrában nem jár minden nap az ember. A játék során egy pszichopata gyilkos elméjébe pillanthattok bele, és azt is megtudhatjátok, miért lett ilyen szörnyeteg az évek során. Ha használjátok a logikátokat és figyeltek a részletekre, megválthatjátok szabadságotokat.

„Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.”Suddenly you find yourself with your friends in the trap of a psychopath killer. You don’t know how you got there, and for the time being you don’t know how to get out either. Not a drop of sunlight is getting in, this place is creepy. But you have to get out somehow! At that moment you hear a sound from a speaker and you realise that you only have 1 hour to get out of this nightmare.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.