Menekülő játék Állarkert

Cég: Agyad Eldobod

Elérhetőségek:

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő ()

+36 30 265 6686

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Fenevadak és szelíd kérődzők a rácsok mögött: jól ismert kép. Látogatók sétálnak közöttük, léggömböt és vattacukrot szorongatva bámészkodnak. Így volt ez korábban. Hosszú ideig. Azután leszállt az a bizonyos csütörtök este.

És péntekre, mire az állatkert kinyitotta kapuit, minden más lett. Különös módon változott meg az állatok viselkedése. Hogy hogyan, azt a tudósoknak azóta sem sikerült pontosan meghatározniuk. Az átalakulás egyetlen éjszaka alatt ment végbe. És attól az éjszakától már semmi sem ugyanolyan, mint régen.

Egy titokzatos éjszaka. Furcsán viselkedő állatok. Tanácstalan biológusok, zoológusok. A Ti feladatotok kideríteni azt, hogy mi történt az Állatkertben. Azt, hogy mitől és hogyan változtak meg az állatok. A jó eredményhez minél gazdagabb fantázia szükséges – és az, hogy legyen bátorságotok használni!A well-known picture: wild animals and tame ruminants behind gratings. Visitors are walking among them. They are looking around holding balloon and candy floss in their hands. It was so earlier, for a long time. Then that particular Thursday evening came.

And by Friday, by the opening of the gates of the zoo-park, everything changed. The behavior of the animals changed in an unusual way. How it happened has not been exactly, clearly discovered even by the scientists. The transformation happened during a single night. And since that night nothing is the same as earlier.

A mystic night. Animals behaving strangely. Puzzled biologists, zoologists. It is your task to discover what happened in the Zoo-park, why and how the animals changed. For the good results, you need a good phantasy and you must be brave enough to use it!