Escape game Állarkert

Cég: Agyad Eldobod

Átlagos értékelés:

2.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő ()

+36 30 557 4060

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Gemkapocs

Gemkapocs

Agyad Eldobod

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Ajándék

Ajándék

Agyad Eldobod

Értékelés: (1 értékelés)

Leirás:

Fenevadak és szelíd kérődzők a rácsok mögött: jól ismert kép. Látogatók sétálnak közöttük, léggömböt és vattacukrot szorongatva bámészkodnak. Így volt ez korábban. Hosszú ideig. Azután leszállt az a bizonyos csütörtök este.

És péntekre, mire az állatkert kinyitotta kapuit, minden más lett. Különös módon változott meg az állatok viselkedése. Hogy hogyan, azt a tudósoknak azóta sem sikerült pontosan meghatározniuk. Az átalakulás egyetlen éjszaka alatt ment végbe. És attól az éjszakától már semmi sem ugyanolyan, mint régen.

Egy titokzatos éjszaka. Furcsán viselkedő állatok. Tanácstalan biológusok, zoológusok. A Ti feladatotok kideríteni azt, hogy mi történt az Állatkertben. Azt, hogy mitől és hogyan változtak meg az állatok. A jó eredményhez minél gazdagabb fantázia szükséges – és az, hogy legyen bátorságotok használni!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.