Escape game Ajándék

Cég: Agyad Eldobod

Átlagos értékelés:

2.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő ()

+36 30 557 4060

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Gemkapocs

Gemkapocs

Agyad Eldobod

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Állarkert

Állarkert

Agyad Eldobod

Értékelés: (1 értékelés)

Leirás:

A Mű hónapokig, sőt, évekig érlelődött. Megalkotása azonban egyetlen pillanatba sűrűsödött össze. Alkotójának, szerzőinek kiléte ismeretlen és beazonosíthatatlan. Hatása azonban tagadhatatlanul óriási. Ez kétségbevonhatatlan annak ellenére, hogy létrejöttének körülményei tisztázatlanok.

Nem tudjuk, ki alkotta, mint ahogy azt sem, milyen eszközökkel, miképpen és milyen céllal. A művészettörténészek napjainkban is vitatják a Mű mondanivalóját, sőt mibenlétét és technikai részleteit is. Hogyan jött létre, milyen eszközök, anyagok felhasználásával? Mi lehet egyáltalán a Mű? Szobor, installáció? Előadás? Zenemű vagy irodalmi alkotás? Ki alkotta? Egyetlen személy, vagy alkotócsoport?

A Ti feladatotok mindezt kideríteni. A játék a találékonyságotokra épít. A jó eredményhez arra van szükség, hogy feltaláljátok magatokat váratlan helyzetekben. Arra, hogy szabadjára engedjétek a fantáziátokat és bátran elővegyétek a legvadabb ötleteiteket is.


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.