Menekülő játék Ajándék

Cég: Agyad Eldobod

Elérhetőségek:

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő ()

+36 30 265 6686

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

A Mű hónapokig, sőt, évekig érlelődött. Megalkotása azonban egyetlen pillanatba sűrűsödött össze. Alkotójának, szerzőinek kiléte ismeretlen és beazonosíthatatlan. Hatása azonban tagadhatatlanul óriási. Ez kétségbevonhatatlan annak ellenére, hogy létrejöttének körülményei tisztázatlanok.

Nem tudjuk, ki alkotta, mint ahogy azt sem, milyen eszközökkel, miképpen és milyen céllal. A művészettörténészek napjainkban is vitatják a Mű mondanivalóját, sőt mibenlétét és technikai részleteit is. Hogyan jött létre, milyen eszközök, anyagok felhasználásával? Mi lehet egyáltalán a Mű? Szobor, installáció? Előadás? Zenemű vagy irodalmi alkotás? Ki alkotta? Egyetlen személy, vagy alkotócsoport?

A Ti feladatotok mindezt kideríteni. A játék a találékonyságotokra épít. A jó eredményhez arra van szükség, hogy feltaláljátok magatokat váratlan helyzetekben. Arra, hogy szabadjára engedjétek a fantáziátokat és bátran elővegyétek a legvadabb ötleteiteket is.The Creation was brewing for several months, years. But its realization was concentrated to a single moment. Its creator, author is unknown, unidentifiable. Its effect is huge. That is not questionable in spite of the fact that the conditions of its birth are not clarified.

We do not know who created it, by which tools, how and for what purpose. The art historians are still discussing not only the message of the Creation, but also its identity and technical details, as well. How was it created? What tools, materials were used? And at all, what is this Creation? Is it a statute or a painting? Or a spectacle? An opera, poem or just an idea? Who created it? A single person or a team of creators, authors?

It is your task to answer all that. The game is based on your creativity. You need it for the good results, in order to find your way under the unexpected conditions, in order to let your phantasy work freely, and to have the courage to come out even with your wildest ideas.