Menekülő játék A Wicklewood hagyaték

Cég: Claustrophilia

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

5+ értékelés

Elérhetőségek:

Erzsébet krt. 8 ()

+36 30 724 2274

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

A játék helyszíne Lord Wicklewood lakása, aki élete utolsó éveit Budapesten ebben a házban töltötte.

A vén csirkefogó egy igazi kalandor volt, hivatásának talán utolsó vérbeli alakja, aki életét az elveszett kincsek felkutatásának szentelte. Regények és filmek számos kincsvadász-kalandor történetét mesélték már el, azt azonban kevesen tudják, hogy a legismertebbek hőseit róla mintázták.

Élete alkonyán elkeseredett, hogy ezt a szép hivatást már nem űzi senki, egyedül maradt a világon még oly sok felfedezetlen rejtéllyel. Egy nap úgy döntött, hogy lakását egy igazi kaland helyszínévé alakítja és meghívja a legbátrabb, legrátermettebb jelentkezőket, akik amennyiben megoldják Lord Wicklewood furfangos játékait, eséllyel léphetnek a kalandorok csodálatos, letűnt világába, hogy továbbvigyék eme nemes mesterséget.

Időközben a mester sajnos eltávozott, ám lakása a próbákkal együtt itt maradt, hogy a vállalkozó szelleműek megmérettessék magukat.

Aki kijut Lord Wicklewood rejtvény szobáiból, annak számára semmi sem lesz lehetetlen, és ő döntheti el, hogy visszatér megszokott életébe, vagy hátrahagyva azt belép egy újba.

Vágjatok bele ebbe a csodálatos kalandba, és jussatok ki, ha tudtok!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.