Escape game Star Wars

Cég: Escape Zone

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

1065 Budapest, Dessewffy u. 25-27 ()

+36 30 692 6399

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Horror Labirintus

Horror Labirintus

Escape Zone

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Labirintus

Labirintus

Escape Zone

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Javában dúl a polgárháború. A birodalmiak rettegett szuperfegyvere, a Halálcsillag veszélyt jelent mindenre és mindenkire. Csatahajókat, de akár egyenesen bolygókat is meg tud semmisíteni hatalmas lézerágyújával. Úgy tűnik, a lázadók egyetlen esélye, ha megpróbálják megtalálni az űrállomás gyenge pontját, ahol egy jól időzített és célzott támadással talán sikerül hatástalanítani, mitöbb, szétrobbantani azt.

Te és a csapatod, az ellenállás kommandójának egy elit alakulata azt a megtisztelő ám nagyon nehéz megbízást kapja, hogy egyenesen a halálcsillag fedélzeti számítógéprendszeréből szerezze meg a fájlokat. R2D2 droid, akit az egész támaszpont jól ismer mint állandó segítőtársat, már fel is jutott a csillagra egy titkos útvonalon, egy lopott biztonsági kód használatával. Sajnos azonban a rohamosztagosok észrevették a droidot, aki mivel nem tudta magát megfelelően azonosítani, elkülönítették egy cellába.

A küldetés bonyolult. Meg kell szereznetek valahogyan a fájlokat, és rá kell töltenetek azokat R2-ra, majd egy mentőkabin segítségével ki kell lőnötök az egész „csomagot” az űrbe.

Csapatod feladata tehát R2D2 droid kiszabadítása a rettegett Halálcsillagról, és az űrállomás terveinek eljuttatása a Lázadók támaszpontjára. Mindezt 60 percen belül el kell végeznetek, különben Vader nagyúr fénykardjával találjátok szemben magatokat.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.