Escape game Sky Heist

Cég: Locked Room

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

Király u. 14 Budapest 1061 ()

+36-30-458-2905

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Az Escobar Ház

Az Escobar Ház

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Deadland

Deadland

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Kalózhajó

Kalózhajó

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Ghost Castle

Ghost Castle

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест SevenHill

SevenHill

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Metró

Metró

Locked Room

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Az AROOM legújabb játékában most rablók bőrébe bújhattok. Szerezzétek meg a Maharadzsa féltve őrzött kincsét! A helyszín egy gyönyörű léghajó belseje. Haladjatok a raktárból, kabinokon át egészen a pilótafülkéig, ugyanis ott lett elzárva a drágakövekkel teli ládika. Az utasok mind az ünnepélyes vacsorán vesznek rész, így talán senki sem zavar meg majd titeket. A közeli vihar is segít elfedni lépteitek zaját. Ha megszereztétek a kincset, oldjátok fel a vészkijárat zárját és irány vissza a raktárba, ugyanis onnan vezet a létra lefelé, a léghajó aljára csatolt kis repülőgéphez, amivel majd meglóghattok.

Lenyűgöző látványvilág és változatos feladatok várnak! A játék ugyan a nehezebbek közé tartozik, de bátran javasoljuk családoknak és a legfiatalabbaknak is!

A Sky Heist különös figyelmet kapott a tervezői csapattól, ugyanis ez a jubileumi, 25. - igen, ez nem elírás - a huszonötödik játékunk! Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legelső szabadulósjáték szolgáltatójaként folyamatosan, már 10 éve a legszínesebb és legnagyobb választékot kínáljuk vendégeinknek. Te hány szobánkat játszottad már?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.