Menekülő játék Győr - Fűrész

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 9. ()

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Egy félhomályos szobában tértek magatokhoz. Nem tudjátok, mennyi ideje vagytok itt, arra sem emlékeztek, hogyan kerültetek ide. Csak Ti vagytok a szobában. Az asztalon van egy diktafon, ha bekapcsolják, egy eltorzított hang szólal meg:

„Hello! Egy játékot szeretnék játszani! Sok olyan dolgot követtetek már el életetekben, amik miatt most bűnhődnötök kell. 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok, mielőtt a mérgező gáz teljes egészében beáramlik a szobába és eléri a halálos szintet. A szabályok egyszerűek. Nyissátok ki a lakatokat; a bent levő feladványokat fejtsétek meg! Ha a megfelelő feladatokat hajtjátok végre, megtalálhatjátok azt az eszközt, ami kivezet benneteket a szobából. Ha lejár az idő, végez veletek a méreg, a hullátokat pedig felhasználom a következő játékomhoz. Ne próbáljátok felfeszíteni a zárakat, különben növelem a gáz mennyiségét! Ne feledjétek, rajtatok tartom a szemem! Kezdődjék a Játék!”

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.