Escape game Szemfüles betörő - avagy Mit érezhet egy tolvaj munka közben

Cég: Cseles Kelepce

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Székesfehérvár, Zichy liget 8. ()

+36 30 294-5262

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Dr. Alan Black szobája

Dr. Alan Black szobája

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Ez a pálya alkalmasabb kezdőknek, de érdekes a haladóknak is. Szeretnénk nagyobb sikerélményt adni azoknak, akik talán életükben először játszanak szabadulós játékot, de szeretnénk megadni a szabadulás, gondolkodás és izgalom élményét azoknak is akik többfelé játszottak hasonló játékot.

Képzeld magad egy betörő szerepébe, egy szépen berendezett kis lakásba. A feladat megszerezni a tulajdonos értékeit, pénzét. Te pedig:
- pontosan tudod, hogy miért jössz ide.
- pontosan tudod, hogy a senki nincs otthon.
- pontosan tudod, hogy nem is jönnek haza, mert egy szemfüles betörő jó előre leinformálódott és - pontosan tudod, hogy a tulaj nyaral.
- pontosan tudod azt is, hogy hogyan jutsz be a lakásba.
De van egy kis baj ... azt nem tudod, hogyan fogsz onnan kijutni. A riasztó nem riaszt azonnal, van 60 perced megfejteni és végigvinni azt a kódrendszert, amellyel el tudsz menekülni - különben magyarázkodhatsz másoknak, hogy mit is keresel ott ?!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.