Escape game Katasztrófa

Cég: Logic Arena

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1092 Budapest, Bakats Ter 9 ()

+36 70 298 48 40

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Bank

Bank

Logic Arena

Értékelés: (2 értékelés)
Квест H-elldorádó

H-elldorádó

Logic Arena

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Börtön

Börtön

Logic Arena

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Kijutnátok egy katasztrófa sújtotta övezetből? Tudtok úgy koncentrálni, hogy közben mozog a lábatok alatt a talaj? A Logic Arena biztosítja számotokra Magyarország egyik legdinamikusabb szabadulószobáját.

Nektek sikerülne? Az eddigi legerősebb földrengés a Richter-skála szerint 9.5-ös erősségű volt. A mai nap folyamán 9.9-es földrengést éltetek át, a károkat és az áldozatokat még megbecsülni sem tudjuk. Szerencsére a nehezén már túl vagytok, de a menekülés közben beszorultatok egy alagsor pincéjébe. Az utórengéseket még sokáig érezni fogjátok! Vigyázzatok! A levegő kevés ahogy az idő is! Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy kijussatok a katasztrófa sújtotta helyről különben…. nem az lehetetlen, én segítek, látlak titeket! Szerencsére be volt kamerázva a pincerendszer, de a vonal szakadozik!

Segítek ha él a vonal…Sok sikert…( A vétel megszakadt )


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.