Menekülő játék Katasztrófa

Cég: Logic Arena

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1092 Budapest, Bakats Ter 9 ()

+36 70 298 48 40

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Kijutnátok egy katasztrófa sújtotta övezetből? Tudtok úgy koncentrálni, hogy közben mozog a lábatok alatt a talaj? A Logic Arena biztosítja számotokra Magyarország egyik legdinamikusabb szabadulószobáját.

Nektek sikerülne? Az eddigi legerősebb földrengés a Richter-skála szerint 9.5-ös erősségű volt. A mai nap folyamán 9.9-es földrengést éltetek át, a károkat és az áldozatokat még megbecsülni sem tudjuk. Szerencsére a nehezén már túl vagytok, de a menekülés közben beszorultatok egy alagsor pincéjébe. Az utórengéseket még sokáig érezni fogjátok! Vigyázzatok! A levegő kevés ahogy az idő is! Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy kijussatok a katasztrófa sújtotta helyről különben…. nem az lehetetlen, én segítek, látlak titeket! Szerencsére be volt kamerázva a pincerendszer, de a vonal szakadozik!

Segítek ha él a vonal…Sok sikert…( A vétel megszakadt )Could you escape from a disaster area? Could you concentrate, while you feel the earth move under your feet? The Logic Arena provides you one of the most dynamic escape room in Hungary.

Can you do it? So far the strongest earthquake on the Richter scale was a 9.5 magnitude one. During today you experienced a 9.9 magnitude earthquake, we can not even estimate the damage and the victims. Fortunately, the worst is behind you, but you become stuck in a cellar of basement while trying to escape. You will feel the aftershocks for a long time. Attention! So little air, so little time! You have 60 minutes to get out of the disaster area, otherwise… no, that’s impossible, I help you, I can see you! Fortunately, in the basement there is a camera, but the line is breaking up!!

I help you if the line is good… Good luck… (The line went dead)