Menekülő játék H-elldorádó

Cég: Logic Arena

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1092 Budapest, Bakáts tér 9 ()

+36 70 298 48 40

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Te tudod hol található Manoa del Dorado???

Hm…a probléma az, hogy eddig csak legendákat hallottunk erről a városról, melynek épületei, utcái, aranyból vannak. Egy város, mely a boldogság végső nyughelye. Egy város, ahol nincsenek gondok, csak a jólét. Létezik egy térkép ami elvezet Eldorádóba de a VI. század környékén nyoma veszett. Az utolsó információink a térkép hollétéről, hogy Texas állam Austin városában rejtették el. Szükségem van egy csapatra, szükségem van Rátok, hogy a rég elveszett térképet megtaláljátok.

A célhoz vezető út nem veszélytelen, sok akadály gördülhet elétek. A jutalmatok nem lesz csekély, aranytallérban mérem a bért. Vállaljátok a küldetést?Do you know where is Manoa del Dorado???

Hm … the problem is that so far we only heard legends about the city, its buildings, streets are made of gold. This city is the final resting place of happiness. In a city where are no problems, only wealth. There is a map that leads to El Dorado, but around the IV. century it disappeared. The last information about the whereabouts of the map that was hidden in Austin, state of Texas. I need a team, I need you to find the long-lost map.

The road to the goal is not without risk, there are many obstacles in front of you. The reward won’t be small, the wage is lot of gold! Will you take the mission?