Escape game Lost 2

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

4.7 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Budapest, 1085. - Mária utca 29. ()

+36 70 408 46 84

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Fűrész, az Igazi

Fűrész, az Igazi

Paniq Szoba

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Lidércnyomás

Lidércnyomás

Paniq Szoba

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Sherlock

Sherlock

Paniq Szoba

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Kimásztok a roncsok közül. A repülőgép, amin utaztatok, nemrég lezuhant, de Ti szerencsésen túléltétek. Rövid bolyongás után találtok egy elhagyatott tábort és egy bunkert, de az ajtaja nem nyílik. A sűrűből különös, ijesztő hangok hallatszanak. A tábortűz mellett ül egy aszott csontváz, kezei közt egy elnyűtt papírral.

„1998. június, Isla Santo Tomas, Cabo Regla
A nevem Dr. Frank Carpenter. 1977-ben jöttem erre a szigetre, akkor még repülőgép szerencsétlenségeket kutattam. Jelenleg túlélőket keresek. Ha olvasnátok ezt a feljegyzést, akkor valószínűleg engem is elkaptak. A dzsungelben egy bennszülött törzs élt, de egy sötét rituálé elragadta a helyieket. Élőhalottá váltak. Nem csupán járkáló hullák, akik emberi húsra éheznek; gyorsak, szívósak, az élőket már messziről kiszagolják. Minden perccel közelebb jutnak hozzátok, és csak a bunker nyújt biztos menedéket. Az ajtónyitó szerkezetet elrejtettem a táborban. Találjátok meg minden lakat kulcsát, és fejtsétek meg a kódokat! Legfeljebb egy órátok lehet, mielőtt megtalálnak. Siessetek!”


Részletek:

Könnyebb fizikai feladat a pályán, kényelmes ruha javasolt. Végülis ez egy elveszett Sziget… :)

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.