Escape game Fűrész, az Igazi

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Mária u. 29 Budapest 1085 ()

+36 70 408 46 84

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Sherlock

Sherlock

Paniq Szoba

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Lost 2

Lost 2

Paniq Szoba

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Egy félhomályos szobában tértek magatokhoz. Lábatok a falhoz láncolva! Nem tudjátok, mennyi ideje vagytok itt, arra sem emlékeztek, hogyan kerültetek ide. Csak Ti vagytok a szobában, egy vérben fekvő hulla társaságában a szoba közepén! A kezében van egy diktafon, ha bekapcsoljátok, egy eltorzított hang szólal meg:

„Hello! Egy játékot szeretnék játszani! Sok olyan dolgot követtetek már el életetekben, amik miatt most bűnhődnötök kell. 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok! A szabályok egyszerűek. Nyissátok ki a lakatokat; a bent levő feladványokat fejtsétek meg! Ha a megfelelő feladatokat hajtjátok végre, megtalálhatjátok azt az eszközt, ami kivezet benneteket a szobából. Ne feledjétek, rajtatok tartom a szemem! Kezdődjék a Játék!”


Részletek:

Nincs különbség a két Fűrész pálya között. A sztori és a játékmenet is ugyanaz, azonban lehetőségetek van egy időpontra foglalnotok, azaz tudtok egymással versenyezni!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.