Menekülő játék Hitchcock

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

Lurdy-ház - 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14 ()

+36 70 408 46 84

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Legújabb, négyes pályánkon a szabaduláshoz nem csupán logikára és csapatmunkára, de az eddigieknél több kreativitásra és némi színészi vénára is szükségetek lesz, ugyanis kedvenc horrorfilm jeleneteiteket is le kell forgatnotok ahhoz, hogy megmeneküljetek a kaszástól. 60 perc és egy igazi moziterem, melyben a leghíresebb horrorfilmek válnak vérfagyasztó valósággá.

A pálya kiválóan alkalmas nagyobb céges csapatépítésre, hiszen egyszerre akár 15 ember is beléphet a horrorfilmek birodalmába. Az élmény ráadásul maradandó, hiszen a leforgatott jeleneteket mindenki megkapja e-mailben - persze csak akkor, ha a terem nem zár titeket örökre magába...In order to escape from our newest, fourth track you will need creativity and some acting skills besides logic and teamwork. You will have to shoot your favourite horror movie scenes in order to escape the Reaper. 60 minutes and a real movie theatre, where the most terrifying horror movies turn into blood curdling reality.

This track is perfect for a bigger team building as 15 people can play enter the creepy world of horror movies at the same time. And, the experience will last forever, as everybody gets the recorded movie scenes in email. Unless the movie theatre locks you in forever.