Escape game Szemfényvesztők

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

Budapest, 1085. Mária utca 29 ()

+36 70 408 46 84

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Helyszínelők

Helyszínelők

Paniq Szoba

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

A Pániq Szobánál lehetőségetek nyílik belebújni a Szemfényvesztők bőrébe, akiket a világ csak úgy ismer A Lovasok.

A Szem titkos társasága számtalan próbának vetett már alá benneteket, hogy bizonyítsátok: Helyetek van a legnagyobb mágusok közt!

Elérkeztetek utatok végére! Az utolsó és egyben legnagyobb trükkhöz, amit a világ valaha látott. Nem lesz könnyű dolgotok. Törjetek be a Nagy Leleplező, Thaddeus Bradley otthonába és szerezzétek meg félve őrzött vagyonát a széfből! De vigyázzatok! A közelmúlt eseményei felforgatták a várost és esküdt ellenségetek tudja, hogy készültök valamire , így egy óránál tovább sosem marad távol lopott titkokkal és hatalmas vagyonnal teli házától, melyet megannyi csapda véd. Ha rábukkantok a kincsre, tudni fogjátok mi a következő lépés. Sok sikert Lovasok!

Részletek:

A pálya megegyezik a Devizahitel szabadulószoba nevű pályájával, a játékmenetben és a feladatokban kevés változtatás történt.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.