Menekülő játék Hollywood Szoba

Cég: Team Escape

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

3 Somogyi Béla str. H-1085 Budapest ()

+36 20 420 5750

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Nem egyszerű eligazodni a megjátszás és szemfényvesztés városában. De ha nyitott szemmel jártok, kizárólag a logikátokra és a furmányosságotokra lesz szükségetek a kijutáshoz.

Figyeljetek minden részletre, kövessétek a hátrahagyott nyomokat. Ha minden akadályt sikeresen teljesítetek, az „alakításotokért” elnyerhetitek Hollywood legáhitottabb díját, ami a kijutásotok kulcsa is egyben.

Akárhogyis alakuljon a végjáték, az élmény garantált! Filmkedvelőknek és a szabadulós szobák szerelmeseinek kötelező kötelező! Nézd meg az árainkat!Hollywood is not always about all the fun and gleam. It happens that a wicked director wants to rule the world and his first steps were to stole the most important symbol of the capital of movies. But this time, you and your team has the chance to stop him!

It is not an easy task to do and you all need to rely on your logic and need to be very sharp-eyed to find the clues left behind. Every little detail matters and if you overcome the obstacles you might find the stolen treasure and you will be the next heroes of Hollywood.

No matter how it turns out, we guarantee that your journey will be full of surprises and excitement!