Menekülő játék Armageddon

Cég: TRAP

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

5+ értékelés

Elérhetőségek:

1085 Budapest Maria utca 19 ()

+36-30-709-1262

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Leirás:

Világunkat borzasztó katasztrófa fenyegeti. Egy hatalmas aszteroida közelít a Föld felé, amely ha becsapódik, minden életet kipusztít bolygónkon. A játékosoknak lehetőségük van megállítani ezt a katasztrófát. Beléphetnek egy rég elhagyatott bunkerbe, ahol egy földalatti szervezet pont egy ilyen helyzetre készülve elhelyezett egy titkos fegyvert. Ezzel a fegyverrel megállíthatják az aszteroidát és elháríthatják a pusztulást. A játékosok feladata felfedezni a bunkert, rájönni, mi is ez a fegyver és működésbe hozni, még mielőtt az aszteroida becsapódna.

Our planet is under threat from a huge asteroid which is plunging towards Earth with tremendous force… Scientists calculated the collision course a couple of days ago and have come up with a plan to avoid a global disaster. The plan is to hit the asteroid with a rocket so it will change its original course and will pass harmlessly by Earth. Unfortunately most of their launching site has been destroyed by the meteor shower which accompanied the asteroid and it’s already caused havoc on Earth.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.