Escape game Bunker Heist

Cég: Locked Room

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

1061 Budapest, Székely Mihály u. 4 ()

+36 30 458 2905

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Sorozatgyilkos

Sorozatgyilkos

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Zodiácus Gyilkos

Zodiácus Gyilkos

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Heisenberg Project

Heisenberg Project

Locked Room

Értékelés: (2 értékelés)
Квест Motel

Motel

Locked Room

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

A Bunker Heist a legnehezebb és egyben legkülönlegesebb játékunk. A pályán kizárólag elektronikai megoldásokkal találkozhatnak a játékosok, a jól megszokott lakatok nem találhatók a pályán. A szabadulószoba egyedülálló kialakítású és magas minőségű, a szabadulószobák legújabb generációjába tartozó játék.

A feladat visszamerészkedni a szovjet bunkerbe, ahol titkos kutatásokat folytattak korábban, azonban radioaktív jelenlét miatt evakuáltak mindenkit. Különféle hiedelmek terjengenek, mert senki sem tudja pontosan, hogy milyen kutatásokat folytattak a helyszínen, de belső információk szerint olyan információk is megtalálhatóak melyek dollármilliárdokat érnek.

A feladatotok tehát, hogy megszerezzétek az adathordozót. Azonban az erős sugárzás miatt mindössze 60 percetek áll majd rendelkezésre a küldetés teljesítésére. Informátorotok már összekészített nektek egy aktatáskát, teli információval és hasznos felszerelésekkel. Ha ezeket megfelelően használjátok odabent, akkor biztosan sikerrel jártok majd. Ha nem, akkor sajnos már nincsen visszaút, az erős sugárzás miatt már nem lesz lehetőségetek feljutni a felszínre.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.