Escape game Heisenberg Project

Cég: Locked Room

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

1061 Budapest, Székely Mihály u. 4 ()

+36 30 458 2905

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Sorozatgyilkos

Sorozatgyilkos

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Zodiácus Gyilkos

Zodiácus Gyilkos

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Bunker Heist

Bunker Heist

Locked Room

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Motel

Motel

Locked Room

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

A Locked Room bemutatja legújabb, igaz thriller szabadulószobáját, a Heisenberg Projectet. Ezúttal csavartunk egyet a jól megszokott játékmeneten és most ti bújtok a rosszfiúk bőrébe. Éljétek át a közkedvelt tévésorozat legrázósabb élményeit izgalmas helyszíneken. A megszokott érzelmi hullámvasút garantált!
Napjaitok megvannak számlálva, mint az összes hírhedt Heisenberg drog birodalom beszállítójának. A rendőrség szervezetten csap le az összes titkosnak vélt helyszínre és bilincsben viszik el azokat, akiket csak ott találnak. Szerencsére ti még időben kaptatok egy fülest, hogy a ti laborotok a következő a listán. A feladat nem más, mint észrevétlenül behatolni és eltüntetni minden terhelő bizonyítékot, majd időben olajra lépni, mielőtt kiérkezik a kommandós brigád.
Szedd tehát össze a tettestársaidat és ne habozz, kevés időtök maradt!
A Heisenberg Project a Locked Room legújabb generációs szabadulószobája amely dinamikus világitással, élvezetes aláfestő zenékkel és lebilincselő történetvezetésével biztosan elnyeri a bűnügyi thrillerek szerelmeseinek tetszését!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.