Menekülő játék A Keresztapa

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14 ()

+36 70 408 46 84

(Dürer hátsó kapu) Keressétek a táblát a kapun, és kövessétek a rajta található utasításokat!

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Predator - Ragadozó

Predator - Ragadozó

Értékelés: (4 értékelés)
Квест Sötétkamra

Sötétkamra

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Egy másik család tagjaiként egy ideje már beépültetek a legnagyobb olasz-amerikai maffia tagjai közé, hogy lebuktassátok a vezért, akit csak úgy emlegetnek: Don D'oro. A neve annyit jelent: Arany Don, amit arany pisztolyáról kapott.

A maffiavezér a legnagyobb titokban tartja igazi nevét és a fegyverét, melyről csak a leghűségesebb követői tudnak. Kaptatok egy fülest, miszerint valaki látta a bárjában egy furcsa titkos ajtón bemenni.

Az alvilági tárgyalásait mindig itt tartja, nemsokára megérkeznek vendégei a következőre, hiszen már a személyzet sincs itt!

60 percetek van megtalálni a titkos átjárót és elhozni bármilyen bizonyítékot a személyazonosságáról! Ha szerencsétek van, még az ikonikus fegyverét is megtaláljátok! Sikeres küldetés esetén a ti családotok veheti át az uralmat a város felett!

Harmadik generációs szabadulószoba, ahol a legendás maffia hangulatot vegyítettük a modern technikával, azaz a játékelemek inkább izgalmas és furfangos elektronikára, mintsem kulcsos zárakra és lakatokra épülnek!