Menekülő játék A Keresztapa

Cég: Paniq Szoba

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

1 értékelés

Elérhetőségek:

Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14 ()

+36 70 408 46 84

(Dürer hátsó kapu) Keressétek a táblát a kapun, és kövessétek a rajta található utasításokat!

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Predator - Ragadozó

Predator - Ragadozó

Értékelés: (4 értékelés)
Квест Sötétkamra

Sötétkamra

Értékelés: (2 értékelés)

Leirás:

Egy másik család tagjaiként egy ideje már beépültetek a legnagyobb olasz-amerikai maffia tagjai közé, hogy lebuktassátok a vezért, akit csak úgy emlegetnek: Don D'oro. A neve annyit jelent: Arany Don, amit arany pisztolyáról kapott.

A maffiavezér a legnagyobb titokban tartja igazi nevét és a fegyverét, melyről csak a leghűségesebb követői tudnak. Kaptatok egy fülest, miszerint valaki látta a bárjában egy furcsa titkos ajtón bemenni.

Az alvilági tárgyalásait mindig itt tartja, nemsokára megérkeznek vendégei a következőre, hiszen már a személyzet sincs itt!

60 percetek van megtalálni a titkos átjárót és elhozni bármilyen bizonyítékot a személyazonosságáról! Ha szerencsétek van, még az ikonikus fegyverét is megtaláljátok! Sikeres küldetés esetén a ti családotok veheti át az uralmat a város felett!

Harmadik generációs szabadulószoba, ahol a legendás maffia hangulatot vegyítettük a modern technikával, azaz a játékelemek inkább izgalmas és furfangos elektronikára, mintsem kulcsos zárakra és lakatokra épülnek!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.