Escape game Dr. Alan Black szobája

Cég: Cseles Kelepce

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

2 értékelés

Elérhetőségek:

Székesfehérvár, Zichy liget 8 ()

+36 30 294-5262

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Leirás:

Ez a pálya minden bizonnyal összetettebb és több benne a talány is. A szabadulás sokkal nehezebb, a csapatmunka pedig fontosabb, mint gondolnátok!
Képzeld magad egy magányos és kicsit meggyengült idegrendszerű feltaláló házába, akinek egyetlen célja, hogy feltalálja az időutazást. Dr. Black olyan sokat olvasott, hogy nem elégedett meg a jelenkorral, hanem ott akart lenni, amikor a piramisokat felépítették, kezet akart rázni Kopernikusszal sőt még az igazi vadnyugatra is el akart látogatni. A siker érdekében mindent megtett, mindent feláldozott. Egyetlen kérdést mégis hátrahagyott.... vajon feltalálta az időutazást és boldogan vándorol a múltban és a jövőben vagy megöregedve, magányosan távozott a világról?! A feladat tehát annyi, hogy a lakásában keresve, kutatva és gondolkozva megtaláld a választ és ezzel együtt a szabdulás kulcsát! Vagy talán félsz bemenni egy őrült feltaláló házába, akiről évek óta senki nem hallott semmit?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.