Escape game Bosszúállók Szabadulószoba

Cég: ILockedYou

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Zichy Jenő u. 45 Budapest 1066 ()

+36 70 398 39 92 / +36 70 643 53 80

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Jurassic Escape

Jurassic Escape

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Éhezők Viadala

Éhezők Viadala

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Harc a Trónért

Harc a Trónért

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Ebben a játékunkban biztosan nem csalódtok, akár a látványvilágot, akár a feladatok leleményességét tekintve. Amennyiben Ti is a szuperhősök világának fanjai vagytok, ezenkívül egyedi megoldásokra vágytok, ez a szoba Nektek való! Mint ahogyan azt nálunk már megszokhattátok, itt is egy izgalmas történet szereplőivé válhattok, természetesen kedvenc szereplőitek, tárgyaitok a már jól ismert univerzumból nálunk is visszaköszönnek. Loki ellopta a Tesseractot és megnyitotta a dimenziókaput. A Bosszúállók csapata az egyetlen, amely képes megállítani őt a Föld elpusztításában. Loki a Csínytevések Istene, azonban mindannyiukat megfosztotta különleges képességüktől, így most ti vagytok a bolygó utolsó reménye.
Segítsetek Thornak visszaszerezni a kalapácsát! Állítsátok elő újra a szuperkatona szérumot Amerikakapitány számára. Dühítsétek fel Hulk-ot és javítsátok meg Vasember páncélját, hogy megállítsátok a mindent elsöprő katasztrófát.
A bolygók közötti dimenziókapu nyitva, 60 percetek maradt! A Játék túlmutat minden eddigi hasonló játékon és teljesen új szintre emeli az élményeket! Soha nem látott megoldások során a Bosszúállók megelevenednek és az élmény magába szippant! A dobozon kívüli gondolkodás itt elengedhetetlen!
Készen állsz belépni ebbe az Univerzumba?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.