Escape game Harc a Trónért

Cég: ILockedYou

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Zichy Jenő u. 45 Budapest 1066 ()

+36 70 398 39 92 / +36 70 643 53 80

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Bosszúállók Szabadulószoba

Bosszúállók Szabadulószoba

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Éhezők Viadala

Éhezők Viadala

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Jurassic Escape

Jurassic Escape

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

A holtak serege már a küszöbön áll, a fal védelme pedig egyre csak gyengül. Az Éjjeli Őrségnek óriási szüksége van rátok. Vajon képesek vagytok átkelni a Hét Királyságon és elegendő sárkányüveget gyűjteni, hogy legyőzzétek az Éjkirályt? Ha nem jártok sikerrel 60 perc alatt, veletek fog bővülni a Mások Serege.
A világsikerű sorozat inspirálta szoba minden képzeletet felülmúló élményt biztosít. A sorozat számos ikonikus pillanatát élhetitek át újabb és újabb helyiségeken keresztül. Szeljétek keresztül a Hét Királyságot!
Garantáljuk, hogy a történet teljesen magába szippant majd!
Ahhoz, hogy kijussatok teljesen át kell szellemülnötök és bele kell élnetek magatokat az eseményekbe. Ülnötök kell a vastrónon, amiért véres csata folyik, át kell élnetek a vörös-nász borzalmait és játszanotok kell az arcok játékát akárcsak Aryának. Bár az új generációs szabadulószobánk teljes mértékben a sorozatra épül a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy azok is ugyanannyira élvezhessék, akik még csak nem is ismerik a történetet.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.