Escape game Jurassic Escape

Cég: ILockedYou

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Zichy Jenő u. 45 Budapest 1066 ()

+36 70 398 39 92 / +36 70 643 53 80

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Éhezők Viadala

Éhezők Viadala

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Bosszúállók Szabadulószoba

Bosszúállók Szabadulószoba

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Harc a Trónért

Harc a Trónért

ILockedYou

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Jurassic Park játékunkat kifejezetten családok, illetve kezdőbb csapatok számára alkottuk.
Össze sem hasonlítható a klasszikus szabadulós játékokkal, hiszen olyan összetett és élményekkel teli játékokkal találkozhattok, ahol a család összes tagja kiveheti a részét a játékból. Olyan látványvilágot kreáltunk, melyből kifolyólag tökéletesen a filmben érezheti magát minden résztvevő, a magával ragadó környezet garantált!
Interaktív szabadulós játékunk eredeti megoldásokkal, izgalmas élményelemekkel vár Benneteket egy elképesztő látványvilágban. Merülj el a dzsungelben! A csapatmunka itt elengedhetetlen!
Egy történet mentén fog haladni a játék, kreatív, izgalmas feladatokba lesz részetek. A külvilágtól távol álló szigetet, amely csodás lényeknek adott otthont egy óriási vihar támadta meg, melynek hatására az eddig oly biztosnak tűnő rendszer véglegesen meghibásodott.
Egy csupán 60 percig működő egység tartja még zárva a kapukat, de ha ez az idő is letelik, minden dinoszaurusz kiszabadul, beleértve a sziget legveszélyesebb ragadozóját, a T-Rexet!
Ha ez a katasztrófa bekövetkezik, a szigeten tartózkodóknak esélyük sem lesz a menekülésre, így most egyedül rátok, bátor kalandorokra számíthatnak!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.