Escape game Varázsvilág - Titkok Kamrája

Cég: Időcsapda

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Erzsébet krt. 17 Budapest 1073 ()

+36-20-311-9471

door bell: 30

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Csernobil Csapdája

Csernobil Csapdája

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Pszichopata Gyilkos

Pszichopata Gyilkos

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

A két nagysikerű Varázsvilág pálya után jön a folytatás, ahol a kalandra éhes szabadulócsapatra a Titkok Kamrájában várnak az izgalmak.
A küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára. Természetesen már itt is szükség lesz a varázspálcákra, és sok-sok furfanggal tudtok bejutni a mosdó alatt található csatornahálózatba, ahol nem kisebb feladat vár, mint felkutatni egy valódi baziliszkuszt majd végezni vele…
„Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is garantáltan elvarázsol majd.” A különleges technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben , a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.