Menekülő játék Varázsvilág 1.rész

Cég: Időcsapda

Átlagos értékelés:

5.0 / 5

3 értékelés

Elérhetőségek:

Erzsébet krt. 17 Budapest 1073 ()

06-20-311-9471

Command + EnterTalált hibát? Válassza ki a szöveget, és nyomja meg a (z) Ctrl+Enter gombot.

Ugyanazon a helyen

Квест Varázsvilág - Odú pálya

Varázsvilág - Odú pálya

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Varázsvilág - Titkok Kamrája

Varázsvilág - Titkok Kamrája

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Csernobil Csapdája

Csernobil Csapdája

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)
Квест Pszichopata Gyilkos

Pszichopata Gyilkos

Időcsapda

Értékelés: (3 értékelés)

Leirás:

Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legkedveltebb szobáját, a Varázsvilág 1- részét. Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…

De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést. Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.